ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

H εταιρεία RolyGreece PC είναι επίσημος μεταπωλητής των προϊόντων της Ισπανικής εταιρείας ROLY για την Ελλάδα. Απευθύνεται τόσον σε ιδιώτες πελάτες όσο και σε επαγγελματίες του χώρου, δέχεται και εκτελεί οποιαδήποτε παραγγελία για όλα τα είδη τα οποία αναφέρονται στους επίσημους τιμοκαταλόγους της ROLY.

Διατηρεί και συντηρεί σε στοκ σε αποθηκευτικό χώρο στην Αθήνα, σημαντικές ποσότητες όλων των προϊόντων τα οποία παρουσιάζουν ιδιαίτερη κίνηση, εξασφαλίζοντας έτσι άμεση παράδοση μικρών και τελευταίας στιγμής παραγγελιών, ενώ για όλες μεγάλες ή ειδικές παραγγελίες, η παράδοση γίνεται εντός 5 εργασίμων ημερών και χωρίς μεταφορικά έξοδα, ανεξαρτήτως ποσότητας ή αξίας της παραγγελίας.

Χονδρική Πώληση γίνεται μόνο σε εταιρίες διαφημιστικών ειδών-ρουχισμού και επαγγελματιών για τους οποίους υπάρχουν ειδικές κλιμακωτές εκπτώσεις ανά είδος, ενώ για ομαδικές παραγγελίες συλλόγων, χορηγών, διοργανωτών κτλ. υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις τόσο για την προμήθεια των ρούχων, όσο και για την εκτύπωση λογοτύπων και λοιπών εικαστικών και διαφημιστικών ετικετών.

Τα κεντρικά γραφεία της RolyGreece PC βρίσκονται στην οδό Λεωχάρους 6, 105 62 στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οι αποθηκευτικοί χώροι, το showroom και τα εργαστήρια στην οδό Θερμοπυλών 8, 174 56 στον Άλιμο.

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι:

Τηλεφωνικό κέντρο +30 210 336 7210 (10 γραμμές)
Email : sales@rolygreece.com
Εμπορικός Διευθυντής: Νίκος Πενθερουδάκης
Email: nikos@rolygreece.com
Κινητό: 6944 541494
Διευθυντής Πωλήσεων & Εξυπηρέτησης πελατών: Δημήτρης Πανταζής
Email: dimitris@rolygreece.com
Κινητό: 6942 461480